The Slave Master


John Edward Robinson, eller Slavemaster som han kallas, föddes 27 december 1942 i Cicero, Illinois. Han sägs vara den första internet seriemördaren, vilket menar att han är den första seriemördaren som letat upp sina offer över internet.

Han var charmig och lätt att tycka om, men var egentligen en bluffmakare. Han har suttit i fängelse för både stöld och förfalskning.

1995 började han ta kontakt med kvinnor över internet under namnet ”the slavemaster”, och efter att han träffat dom irl försvann dem.
År 2000 påträffades kropparna i ett förråd han hyrt i Raymore, Missouri och i stora tunnar med kemikalier i som stod på hans gård i Kansas.
Från att Robinson var 40 till att han var 56 mördade han åtta kvinnor.

Offer

Paula Godfrey, 18 år, tog ett jobb på ett av Robinsons många icke-existerande företag. Hennes föräldrar anmälde henne som saknad men efter att de mottagit ett (förfalskat) maskinskrivet brev som försäkrade dem att hon var okej så lades fallet ner.


Lisa Stasi, en 19-årig ensamstående mamma mötte en man som kallade sig John Osborne på ett härbärge. Han lovade henne jobb, lägenhet och barnvakt åt hennes dotter Tiffany, och hon gick med på det. Hon sågs aldrig mer i livet. Några dagar efter att Lisa försvunnit kontaktade Robinson sin bror och berättade att han hade ett barn som brodern kunde få adoptera. Barnet var Tiffany Stasi.


Catherine Clampitt, 27 år, flyttade från Texas till Kansas för att jobba för Robinson. Hennes kropp hittades aldrig.


Beverly Bonner var en 49-årig bibliotikarie som föll för Robinsons charm. Hennes kropp hittades i en av tunnorna.


Sheila Faith, 45 år och mamma till en 15-årig handikappad flicka som var i konstant behov av läkarvård, lärde känna Robinson över internet. Han lovade att ta hand om både henne och hennes dotter, så de flyttade dit. Efter det hördes de aldrig av igen. Deras kroppar hittades i tunnorna.


Izabela Lewicka, 21 år, blev erbjuden jobb och ett bondageförhållande av Robinson. Hennes kropp hittades också i en av tunnorna på hans gård.


Suzette Trouten, 28 år, lurades över internet att komma till Kansas och ta hand om en gammal man i behov av hjälp för 62 000 $. Hennes kropp hittades i en tunna nedgrävd på Robinsons gård.



Ett antal böcker har skrivits om Robinson och hans offer.


Kommentarer
Postat av: Linnea

vad läbbigt... -.-

2009-11-26 @ 21:44:04
URL: http://pinkninjaturtle.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0